Onze Diensten

cv-ketel

Centrale verwarming

Al is het buiten koud, binnen is het gezellig en warm. Met een centrale verwarming is uw huis binnen no-time behaaglijk warm. Eigenlijk werkt een centrale verwarming heel simpel. Water wordt door de CV ketel opgewarmd en door de verwarming gepompt. Als het water is afgekoeld, wordt het weer terug naar de CV ketel gepompt en opnieuw opgewarmd. Hierdoor wordt uw huis heerlijk warm en regelt u dat dit ook duurzaam gebeurt. Wij installeren centrale verwarmingen in oude(re) huizen, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen voor onderhoud.

CV boiler heemskerk installaties

Gas-water installaties

Gas- en waterleidingen aanleggen is een nauwkeurige klus die alleen door experts met ervaring kunnen worden uitgevoerd. Veilig en betrouwbaar zijn daarom onze belangrijkste kernwaarden als het aankomt op gas- en waterleidingen aanleggen. Wij houden rekening met het type leiding en kijken ook naar tekeningen van eventuele bestaande leidingen. Met grote precisie rekenen wij voor u uit hoe groot de doorsnede van de gas- of waterleiding moet worden, zodat de druk goed is en er geen kans op legionella bestaat. Maar het kan natuurlijk zijn dat u een probleem heeft met de bestaande gas- en waterleidingen. Ook dat kunnen onze vakmensen voor u oplossen.

Zonnepaneel Heemskerk Installaties

Zonneboilers en zonnepanelen

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Steeds meer mensen stappen in deze tijd over op zonnepanelen voor hun stroom en verwarming van het water. Wij installeren zonneboilers en zonnepanelen. Wist u dat u met een zonneboiler bijna de helft bespaart op energieverbruik voor warm water? Zonnepanelen leveren stroom, zonneboilers zorgen voor warm water. Een zonneboiler is een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas. Zonlicht raakt namelijk nooit op en bij gebruik van zonne-energie komt ook geen CO2 vrij. In de zomer kan de boiler bijna al het warme water aanleveren voor uw huishouden. In de winter lukt dit waarschijnlijk niet, maar dan kunt u terug vallen op uw combiketel of warmtepomp voor warm water.

airconditioning

Airconditioning

Zorg ervoor dat de ruimten in uw huis gecontroleerd koel worden gehouden en bespaar op uw energierekening. Met airconditioning behoort dit tot de mogelijkheden. In de zomer blijft het zo heerlijk koel in uw huis of bedrijfsruimte. Heemskerk installeert airconditioningsystemen en kan u adviseren welk systeem het beste bij uw wensen past. Een goed airconditioningsysteem zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid en temperatuur  niet te hoog wordt. Hierdoor voelt het altijd prettig aan in huis, raakt de warmte gemakkelijk kwijt en voorkomt u dat ‘benauwde’ gevoel tijdens de zomermaanden.

dakbedekking

Dakbedekking

Een dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw huis. Daarom is het zo belangrijk dat er een gespecialiseerde vakman betrokken is bij het bedekken van uw dak of de reparatie ervan. Dakbedekking kan op vele manieren: van dakpannen tot platen, aan u de keus! Het belangrijkste is natuurlijk dat het dak droog is. Wij geven advies over het duurzaamste materiaal, de levensduur en kwaliteit van verschillende materialen, zodat u weet waar u aan toe bent met betrekking tot service en onderhoud.

ventileren

Mechanische ventilatie

Een droog huis is een schoon huis. Ventileren is daarom erg belangrijk. Voorkom vocht, schimmels en ongedierte door uw huis goed te ventileren. Mechanische ventilatie is daarbij een absolute must. Een goed geventileerd huis is goed voor uw gezondheid. Voorwaarde is wel dat het ventilatiesysteem goed is aangelegd en u regelmatig onderhoud pleegt. Mechanische luchtafvoer zorgt ervoor dat de lucht in huis voortdurend ververst wordt, doordat het ventilatiesysteem voortdurend lucht uit de woning wegzuigt. Schone lucht komt dan vanzelf binnen via open ventilatieroosters en eventuele open (klep)ramen.

contact

Service

Bij Heemskerk Installatiebureau installeren wij niet alleen systemen voor uw woning, u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor onderhoud en servicewerkzaamheden. Onze vakmensen kunnen u adviseren over het type onderhoud dat u nodig heeft, maar schromen ook niet om u betere of goedkopere voorstellen te doen. Wacht daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op! Snel en betrouwbaar: daarvoor moet u bij ons zijn.