Onze Diensten

cv-ketel

Centrale verwarming

Al is het buiten koud, binnen is het gezellig en warm. Met een centrale verwarming is je huis binnen no-time behaaglijk warm. Eigenlijk werkt een centrale verwarming heel simpel. Water wordt door de CV ketel opgewarmd en door de verwarming gepompt. Als het water is afgekoeld, wordt het weer terug naar de CV ketel gepompt en opnieuw opgewarmd. Hierdoor wordt je huis heerlijk warm en regel je dat dit ook duurzaam gebeurt. Wij installeren centrale verwarmingen in oude(re) huizen, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen voor onderhoud.

CV boiler heemskerk installaties

Gas-water installaties

Gas- en waterleidingen aanleggen is een nauwkeurige klus die alleen door experts met ervaring kunnen worden uitgevoerd. Veilig en betrouwbaar zijn daarom onze belangrijkste kernwaarden als het aankomt op gas- en waterleidingen aanleggen. Wij houden rekening met het type leiding en kijken ook naar tekeningen van eventuele bestaande leidingen. Met grote precisie rekenen wij voor je uit hoe groot de doorsnede van de gas- of waterleiding moet worden, zodat de druk goed is en er geen kans op legionella bestaat. Maar het kan natuurlijk zijn dat je een probleem hebt met de bestaande gas- en waterleidingen. Ook dat kunnen onze vakmensen voor je oplossen.

Zonnepaneel Heemskerk Installaties

Zonneboilers en zonnepanelen

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Steeds meer mensen stappen in deze tijd over op zonnepanelen voor hun stroom en verwarming van het water. Wij installeren zonneboilers en zonnepanelen. Wist je dat je met een zonneboiler bijna de helft bespaart op energieverbruik voor warm water? Zonnepanelen leveren stroom, zonneboilers zorgen voor warm water. Een zonneboiler is een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas. Zonlicht raakt namelijk nooit op en bij gebruik van zonne-energie komt ook geen CO2 vrij. In de zomer kan de boiler bijna al het warme water aanleveren voor je huishouden. In de winter lukt dit waarschijnlijk niet, maar dan kun je terugvallen op je combiketel of warmtepomp voor warm water.

airconditioning

Airconditioning

Zorg ervoor dat de ruimten in je huis gecontroleerd koel worden gehouden en bespaar op je energierekening. Met airconditioning behoort dit tot de mogelijkheden. In de zomer blijft het zo heerlijk koel in je huis of bedrijfsruimte. Heemskerk installeert airconditioningsystemen en kan je adviseren welk systeem het beste bij je wensen past. Een goed airconditioningsysteem zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid en temperatuur  niet te hoog wordt. Hierdoor voelt het altijd prettig aan in huis, raakt de warmte gemakkelijk kwijt en voorkom je dat ‘benauwde’ gevoel tijdens de zomermaanden.

dakbedekking

Dakbedekking

Een dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je huis. Daarom is het zo belangrijk dat er een gespecialiseerde vakman betrokken is bij het bedekken van je dak of de reparatie ervan. Dakbedekking kan op vele manieren: van dakpannen tot platen, aan jou de keus! Het belangrijkste is natuurlijk dat het dak droog is. Wij geven advies over het duurzaamste materiaal, de levensduur en kwaliteit van verschillende materialen, zodat je weet waar je aan toe bent met betrekking tot service en onderhoud.

ventileren

Mechanische ventilatie

Een droog huis is een schoon huis. Ventileren is daarom erg belangrijk. Voorkom vocht, schimmels en ongedierte door je huis goed te ventileren. Mechanische ventilatie is daarbij een absolute must. Een goed geventileerd huis is goed voor je gezondheid. Voorwaarde is wel dat het ventilatiesysteem goed is aangelegd en je regelmatig onderhoud pleegt. Mechanische luchtafvoer zorgt ervoor dat de lucht in huis voortdurend ververst wordt, doordat het ventilatiesysteem voortdurend lucht uit de woning wegzuigt. Schone lucht komt dan vanzelf binnen via open ventilatieroosters en eventuele open (klep)ramen.

contact

Service

Bij Heemskerk Installatiebureau installeren wij niet alleen systemen voor je woning, je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor onderhoud en servicewerkzaamheden. Onze vakmensen kunnen je adviseren over het type onderhoud dat je nodig hebt, maar schromen ook niet om je betere of goedkopere voorstellen te doen. Wacht daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op! Snel en betrouwbaar: daarvoor moet je bij ons zijn.