Nefit Trendline II; dé hypermoderne duurzame hoogrendementsketel

By 9 november 2021Comfort, Klantoplossing, Nieuws
Trendline II hr-ketel actie

Wij krijgen veel vragen van klanten om als alternatief voor een cv-ketel een warmtepomp te plaatsen. Helaas is dit in veel gevallen nog niet mogelijk. Toch zijn er alternatieven waarbij je alsnog een duurzame keuze maakt. Eén van deze alternatieven is de nieuwe generatie hoogrendementsketels. Deze ketels zijn voorzien van nieuwe technieken waardoor ze zeer energiezuinig zijn. Nefit (dochterbedrijf van Bosch) heeft zo’n nieuwe generatie hr-ketel ontworpen: de Nefit Trendline II.

Innoverende onderdelen

De Trendline II bevat meerdere onderdelen die hem onderscheiden van andere ketels. Om te beginnen heeft hij een Low Energy pomp waardoor hij 75% zuiniger is.[1] Daarnaast heeft hij een High Speed warmtewisselaar die kleiner is dan normaal maar met evenveel vermogen. Op dit onderdeel zit bovendien 15 jaar garantie! Ten slotte heeft de ketel ook een Multigasblok die het mogelijk maakt voor de ketel om verschillende gassamenstellingen te kunnen gebruiken. Zo is de ketel helemaal klaar voor de toekomst.

Een slimme ketel

Wat de ketel zeker hypermodern maakt is de zelflerende software. Standaard hr-ketels regelen namelijk de temperatuur niet op basis van wat je voelt. De slimme Trendline II daarentegen gebruikt de ruimtetemperatuur als uitgangspunt. Door te leren van jouw warmwatergebruik herkent de ketel tappatronen en past zich hierop aan. Hierdoor wordt er slim omgegaan met warm water waardoor de ketel zeer zuinig is.

Focus op energiezuinigheid

Uiteindelijk zorgen al deze innovaties ervoor dat Trendline II één van de zuinigste gasketels is. Hij heeft namelijk energielabel A. Dit kan zelfs A+ worden als je een slimme thermostaat gebruikt. Door deze efficiëntie bespaar je honderden euro’s en kilogrammen CO2 per jaar in vergelijking met een oudere ketel.[2]

Duurzame uitbreidingsmogelijkheden

Naast de energiebesparing kent de Trendline II ook andere duurzame voordelen. Omdat hij ontworpen is voor de toekomst heeft hij duurzame uitbreidingsmogelijkheden. Er kan namelijk in de toekomst een hybride warmtepompsysteem op worden aangesloten waardoor je 60% minder gas gebruikt.1 Een ideale oplossing voor als je eigenlijk toch graag iets van een warmtepomp zou willen hebben.

Speciale actie voor jou

Om je te ondersteunen met je duurzame keuzes hebben wij momenteel een speciale actie! Als je in de maand december 2021 een Nefit Trendline II aanschaft (de uitvoering is in 2022, zie toelichting*) in combinatie met een jaarlijks onderhoudscontract, dan krijg je van ons 36 maanden volledige garantie in plaats van 24 maanden. Daarbij is het 1e onderhoud na 12 maanden gratis. De cashbackactie van de Nefit trendline II van € 75 via Nefit, is geldig tot 31 maart 2022. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of voor verdere informatie.

*Sommige cv-ketels hebben een langere levertijd. De uitvoering wordt gepland in 2022 op basis van de levertijd van de cv-ketel bij de fabrikant.

[1] Nefit Bosch. (2020). Nefit TrendLine II HR-ketels [Brochure]. https://nefit-nl-nl-b.boschtt-documents.com/download/pdf?file=6720816653
[2] https://www.nefit-bosch.nl/producten/cv-ketels/trendline-ii/rekenvoorbeeld

Call Now Button