Wij werken zoveel mogelijk paperless!

By 5 november 2020Nieuws
Paperless werken

Voor ons is verduurzaming een belangrijk principe. Wij willen ons beste beentje voorzetten om Nederland duurzamer te maken. Stappen die wij kunnen zetten, willen wij ook graag zetten. Daarom werkt Heemskerk Installaties zoveel mogelijk paperless! Hierdoor besparen wij meer papier, waardoor onze ecologische voetafdruk kleiner wordt.

Wat is er precies veranderd bij ons?

Dit is hoe wij met een werkopdracht aan de slag gaan: de opdracht wordt als eerste op ons kantoor online verwerkt. Na de verwerking komt de monteur naar je toe om aan de slag te gaan. Hij of zij heeft een tablet bij zich waarmee de opdracht ingezien kan worden. De werkzaamheden, die bij jou thuis verricht moeten worden, kunnen ook met deze tablet genoteerd worden. Wanneer de monteur de klus geklaard heeft, teken je digitaal voor akkoord. Voorheen was er een hoop papier in dit proces betrokken, maar nu niet meer!

Na de uitgevoerde werkzaamheden wordt vervolgens op het kantoor de werkopdracht gecontroleerd. Nadat dit succesvol afgerond is, wordt de factuur gemaakt. Deze factuur kan digitaal verstuurd worden als je je e-mailadres bij ons hebt opgegeven. Zo niet, dan krijg je de factuur op de oude manier per post. Als je e-mailadres bij ons bekend is, kunnen ook planningsafspraken voor onderhoud en offertes digitaal verstuurd worden. Superhandig! Het scheelt dus een hoop papier als je e-mailadres bij ons bekend is.

Op deze manier wordt ons werkproces duurzamer. Wij versturen zoveel mogelijk digitaal, maar als het echt niet anders kan blijven we papier gebruiken. Onze service gaat er dus zeker niet op achteruit!

Leave a Reply

Call Now Button