Wie zijn wij?

heemskerk-installatie

Heemskerk Installaties is opgericht in 1970 door Piet Heemskerk. Onze standplaats is altijd Valkenburg (ZH) geweest. In de begintijd deed meneer Heemskerk alles alleen, maar al snel nam hij versterking aan. Tot zijn pensioen heeft hij bij Heemskerk gewerkt. Bij Heemskerk Installaties vinden wij het erg belangrijk dat onze medewerkers echte vakmensen zijn. Daarom leiden wij al onze installateurs en servicemonteurs zelf op.

De huidige directeur, Joop van der Ven, is 25 jaar geleden als leerling begonnen en heeft zich op die manier opgewerkt. Op dit moment bestaat het team uit elf medewerkers.

Wij combineren ervaring met kennis en vakmanschap. Comfort voor jou in je woning is voor ons één van de belangrijkste doelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat we met kennis en kunde de opdracht voor jou uitvoeren. Ons team staat dag en (indien noodzakelijk) nacht voor je klaar om te zorgen dat een klus op tijd afkomt en je er warmpjes bij kunt zitten in de winter, of kunt genieten van een heerlijke, koele ruimte in de zomer.