Hoe kan ik nog meer besparen op mijn gasverbruik?

By 12 oktober 2020Geen categorie
Zuinig wonen

De cv-ketel is het hart van je huis. Het zorgt voor de essentiële doorstroming van gas en water. Zonder gas en water ontbreekt de levenswarmte in je huis. Het is belangrijk voor zowel je portemonnee als het klimaat om dit hart zo goed mogelijk te laten kloppen. De nieuwste generatie TrendLine II hr-toestellen zijn de koplopers als het gaat om deze kern van het huis.

Wat is nou een TrendLine II hr-toestel?

TrendLine II is dé nieuwe generatie hoogrendementsketels van Nefit Bosch. Deze serie uitstekende hr-combiketels zijn kenmerkend voor hun vooruitzicht op de toekomst. De stille ketels hebben namelijk onderdelen die zo gemaakt zijn, dat ze toekomstbestendig zijn. Door deze componenten behalen de Trendline II ketels een ±10% hoger rendement ten opzichte van de vorige generatie cv-ketels.[1]

Trendline II & Trendline AquaPower Plus II

De TrendLine-serie kent twee nieuwe modellen: de TrendLine II en de TrendLine AquaPower Plus II. De TrendLine II is een hr-combiketel met energiebesparende onderdelen zoals de High Speed warmtewisselaar (waar 15 jaar garantie op zit!) en de Low Energy cv-pomp. Met het MultiGasblok is de Trendline II klaar voor de toekomst. Het kan namelijk elke aardgassamenstelling verwerken. Dit is enorm praktisch, omdat de gassamenstelling in Nederland zeer waarschijnlijk zal veranderen om de klimaatdoelstellingen te behalen. Ook kan de ketel worden uitgebreid met duurzame systemen, zoals warmtepompen of zonneboilers. Dus mocht deze technologie een opmars maken, dan is de TrendLine II daar klaar voor! Al deze onderdelen worden aangestuurd met slimme software die in staat is om van jouw energiegebruik te leren. De ketel zal gebruikspatronen herkennen en deze gebruiken om de temperatuur te regelen.
De TrendLine AquaPower Plus II is ook een hr-combiketel met alle functies van de Trendline II, maar met een voorraadboiler erbij. Door de twee extra 20 liter tanks kan de Trendline AquaPower Plus II sneller en meer warm water tegelijk aanvoeren. De AquaPower Plus II is een stuk krachtiger dan de Trendline II, waardoor een bad snel gevuld is. Vind je het nou ook altijd zo vervelend als je warm water wilt tappen, maar iemand anders in het huis dat al doet? Dat is voor deze ketel geen probleem. Door de voorraadboiler kan er op meerdere plekken in het huis warm water worden getapt.

Hoeveel ga ik er op vooruit?

Nefit Bosch laat met hun TrendLine II serie zien dat een keuze voor besparing, een keuze voor de toekomst is. Met de TrendLine II hr-ketels kan je wel 10 tot 20% op je energiekosten per jaar besparen, oftewel honderden euro’s per jaar![1] Niet alleen je portemonnee die erop vooruitgaat, maar ook het klimaat. Deze ketels gebruiken minder gas en elektriciteit, waardoor honderden kilogrammen aan CO2 bespaard wordt.[1] Ook zal een toekomstige uitbreiding met zonne-energie of een warmtepomp je minder geld kosten, omdat je niet de hele cv-ketel hoeft te vervangen. Met een TrendLine II ketel ben jij onderdeel van een energiezuinige en duurzame toekomst!

Cashback

Als je in de periode van 15 september tot 31 december een nieuwe Nefit Bosch hr-ketel laat installeren , dan is er bij Nefit een cashback-actie van 75 euro inclusief BTW. De voorwaarden hiervan zijn terug te vinden op de website van Nefit.

Wil jij meer weten over de TrendLine II combiketels? Neem dan gerust contact met ons!

[1] https://www.nefit-bosch.nl/producten/cv-ketels/trendline-ii/rekenvoorbeeld

Wat je misschien ook wil lezen...

Leave a Reply

Call Now Button