Kom werken bij Heemskerk Installaties!

By 18 november 2021Nieuws
Kom werken bij Heemskerk Installaties

In 1970 richtte Piet Heemskerk in Valkenburg Heemskerk Installaties op. Sindsdien is het bedrijf in 50 jaar uitgegroeid tot een modern allround installatie- en onderhoudsbedrijf. Van een medewerker tot tien waarbij een prettige werksfeer centraal staat.

Met dit team werken wij onder andere aan het ontwerpen, installeren, en onderhouden van centrale verwarmingen. Dit is natuurlijk echt vakwerk. Om dit goed uit te kunnen voeren is een aantal van onze installateurs en servicemonteurs door ons zelf opgeleid. Zo is de huidige directeur, Joop van der Ven, ook 25 jaar geleden als leerling begonnen. Om ons team te versterken zijn wij momenteel op zoek naar zo’n leergierige leerling CV monteur/loodgieter, een ervaren CV monteur/loodgieter en een service-/onderhoudsmonteur CV.

Een veelzijdig beroep waar je voldoening uithaalt

Als monteur leer je op verschillende vlakken van alles. Natuurlijk leer je vooral veel op technisch vlak over allerlei aspecten van centrale verwarmingen. Daarnaast leer je op sociaal vlak van alles door klantgericht te werk gegaan, waarbij je regelmatig nieuwe mensen ontmoet. Ook ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak. Je bent namelijk zelfstandig bezig als monteur waarbij je vaardigheden leert waar je de rest van je leven iets aan hebt. Het leren van een ambacht brengt dan ook vaak voldoening en zelfvertrouwen.

Een beroep van belang

Het werk van een monteur is net zoals vele andere ambachten van cruciaal belang voor de samenleving. Zonder onze monteurs zouden veel huishoudens er minder warmpjes bij zitten. Zeker in Nederland zijn vakmensen erg gewild door het grote tekort.[1] Bovendien moeten veel huizen energiezuiniger worden waar onze monteurs zeker aan kunnen bijdragen. Daarom is het een beroep waarbij je een grote baanzekerheid hebt. Wij herkennen het belang van dit beroep en bieden dan ook goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.

Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt dit alles jou aan en ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken als leerling CV monteur/loodgieter, ervaren CV monteur/loodgieter of service-/onderhoudsmonteur CV? Neem dan gerust contact met ons op via dit e-mailadres: info@heemskerkinstallatie.com.

Als je een elektrotechnische achtergrond hebt of herintreder bent, dan leiden we je ook graag op tot service-/onderhoudsmonteur.

Bekijk de vacatures!

[1] https://www.ad.nl/werk/groeiend-tekort-aan-ambachtslui-straks-geen-dakdekker-meer-te-vinden~a0835769/

Call Now Button